UMETNOST UPRAVLJANJA SVOJEGA ČASA – ZA USPEŠNO IN MANJ STRESNO ŽIVLJENJE

Imate natrpan urnik in ne veste, kako si razporediti čas za vse obveznosti, pri tem pa si želite še vsaj malo zadihati? Potem je ta delavnica prava za vas!

Naučite se, kaj so najpogostejše pasti in ovire pri ohranjanju učinkovitega sistema za upravljanje s časom pri študiju in kaj morate storiti jutri, pojutrišnjem ter koliko laho ”grešite”, da bo vaš sistem vzdržal.

Na delavnici bomo govorili o pomenu učinkovitega upravljanja s časom v času študija, SMART ciljih za študente, marljivosti vs. učinkovitosti pri študiju, delovni zavzetosti in zanosu pri študiju, taktikah za ustvarjanje dobrih študijskih navad, TO DO listu – prednostih in pasteh njene uporabe, metodah za določitev študijskih prioritet in za realno ocenjevanje časa za posamezno študijsko aktivnost, največjih tatovih časa in kako se jim izogniti, kako se izogniti zavlačevanju in digitalni navlaki pri študiju, kako vzpostavimo učinkovit sistem za upravljanje, najpogostejših pasteh in ovirah pri ohranjanju učinkovitega sistema za upravljanje s časom pri študiju in o tem kaj morate storiti jutri, pojutrišnjem in koliko lahko “grešite”, da bo vaš sistem vzdržal.

Število udeležencev: največ 20