Event manegment

EVENT MANAGEMENT


KAJ je cilj? Spisati koncept za odmeven otvoritveni dogodek.

KDO bo »naročnik«? Agencija Saatchi & Saatchi, ki je članica PUBLICIS GROUP Adriatic.

KAKO doseči cilj? Podati je treba predlog celostne rešitve dogodka, ki bo opozoril na problematiko in ponudil celostno rešitev v PPT prezentaciji. (Zahteve naročnika so objavljene v brifu.)

ZAKAJ sploh sodelovati? Ker lahko osvojiš prakso v prepoznavnem podjetju in pridobiš praktične in še kako uporabne izkušnje, ki jih iz knjig in scrollanja po feedu ne moreš!

Mentorici te kategorije sta Sandra Baran in Urška Jakša, ki sicer ustvarjata v oglaševalski agenciji Saatchi & Saatchi. Prva opravlja vlogo direktorice izkušenjskih projektov, poleg tega pa se zelo rada odpravi na daljša potovanja, obožuje filme, jahanje in tarok. Izven poslovnega sveta si rada privošči tudi veliko mero spontanosti. Druga pa je project manager v ekspertizi MSL, ki se osredotoča na odnose z javnostmi, družbena omrežja in dogodke. Drži se načela, da je dan brez glasbe izgubljen, zato mora spremljati tudi vsak dober projekt. Najraje zatava in raziskuje v mestih, ki jih obišče prvič, v vmesnem času pa se za isti namen zateče k dobri knjigi.

Prijaviš se lahko z izpolnitvijo obrazca in z oddajo vseh potrebnih materialov preko e-maila natecajfreesn@gmail.com.

Podrobnejša navodila te čakajo v briefu naročnika, ki si ga lahko preneseš tukaj.