DIGITALNA FOTOGRAFIJA


 

KAJ je cilj? Posneti fotko, ki »premika gore«.

KDO bo »naročnik«? Revija Digitalna kamera, nepogrešljiva tiskovina za sodobnega fotografa.

KAKO doseči cilj? Odgovori si na vprašanje, kako bi s svojo fotografsko zgodbo povedal močno sporočilo in vsaj malo (poskusil) spremeniti svet. (Zahteve naročnika so objavljene v brifu.)

ZAKAJ sploh sodelovati? Ker so nagrade neverjetne (nagrajeni pa bodo, kar prvi trije udeleženci)! Prvo mesto ti prinese 3-dnevni fotografski izlet v Toskano, kjer boš v praksi lahko pilil svoje fotografske sposobnosti. Druga nagrada je bon za fotoknjigo CEWE v višini 100 evrov IN dveletna naročnina na revijo Digitalna kamera. Bronasti srečnež pa bo nagrajen s knjigo Fotografija, ki jo je napisal Arne Hodalič IN enoletna naročnina na revijo Digitalna kamera.

Mentorja te kategorije sta Igor Rosina in Andreja Ravnak.
Igor Rosina je direktor in glavni urednik revije Digitalna kamera, diplomirani fotograf in grafični oblikovalec. Na svoji več kot 30-letni fotografski poti je deloval skorajda na vseh področjih fotografije, posveča se tudi organizaciji foto potovanj po tujini in vodenju fotografskih delavnic v studiu ali na terenu, precej časa pa nameni tudi preizkušanju novosti v fotografski opremi.
Andreja Ravnak pa je arhitektka z izkušnjami na večjih projektih v inženiring podjetjih, ki trenutno dela (tudi) v turizmu. Fotografinja, ki je na mednarodnih fotosalonih osvojila nagrade že za več kot 70 svojih fotografij, stik s poklicem pa ohranja tudi s pisanjem prispevkov in nasvetov za revijo Eko hiša&stil ter za revijo Digitalna kamera, za katero pa pripravlja prispevke za Testno cono.

Prijaviš se lahko z izpolnitvijo obrazca in z oddajo vseh potrebnih materialov preko e-maila natecaj.freesn@digitalna-kamera.si.

Podrobnejša navodila te čakajo v briefu naročnika, ki si ga lahko preneseš tukaj.