GRAFIČNO OBLIKOVANJE


KAJ je cilj? Ustvariti grafično podobo za promocijo pogovornih večerov.

KDO bo »naročnik«? Simetrija, multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio.

KAKO doseči cilj? Ustvariti moraš kreativno celostno rešitev na vseh kanalih promocije in kreativno rešitev varčne uporabe plakatov/letakov na različnih dogodkih. (Zahteve naročnika so objavljene v brifu.)

ZAKAJ sploh sodelovati? Ker je nagrada sodelovanje v obliki plačanega 14-dnevnega študijskega dela v poslovnih prostorih studia, kjer bo imel zmagovalec na voljo mentorja, izkušene sodelavce in neomejene količine kave.

Mentor je Jaka Rozman, vodja oblikovanja na Simetriji, ki skrbi za kreativno reševanje naročnikovih izzivov. Skupaj s podjetjem, v katerem dela, letos praznuje 10 let uspešnega delovanja. Skozi leta so skupaj pridobili številne izkušnje in zasnovali učinkovit krožni model delovanja, ki združuje 4 ključna področja. Ta se medsebojno povezujejo v kreativno in smiselno celoto: branding (ki zajema celovit pogled na blagovno znamko in njeno celotno pojavnost, komunikacijo in razumevanje), industrijsko oblikovanje (grafično oblikovanje je sestavni del procesa, ki se odvija v branding oddelku in vključuje idejno in oblikovno zasnovo celostnih grafičnih podob in drugih digitalnih in tiskanih grafičnih materialov za njihove naročnike), razvoj izdelkov in maloserijska proizvodnja.
Pri Simetriji pravijo, da se vsakemu projektu skozi celostni proces posvetijo strokovno in odgovorno, za kar skrbi uigrana ekipa strokovnjakov različnih strok. Rezultat so napredne in inovativne rešitve, ki smiselno opredmetijo želje naročnika. Z njimi naročnik gradi prepoznavnost lastne blagovne znamke in širi mrežo zadovoljnih uporabnikov. Prav zato bodo izkušnje, pridobljene v studiu Simetrija, neprecenljive!

Prijaviš se lahko z izpolnitvijo obrazca in z oddajo vseh potrebnih materialov preko e-maila natecajfreesn@gmail.com.

Podrobnejša navodila te čakajo v briefu naročnika, ki si ga lahko preneseš tukaj.

Vse potrebne logotipe, ki jih vključiš v tvoj projekt najdeš tukaj.