THE end – VIVA KREATIVA!

V Edvardu, oazi s palmami sredi mesta, smo v sredo, 17. aprila, 6. freeŠn pripeljali do zaključnega dejanja. Kreativa ne počiva in za dogodek smo vam želeli pričarati sproščen vibe, kjer ste si lahko ogledali prijavljena dela v 6 kategorijah natečaja in se ob dobri glasbi družili z ostalimi kreativci. Hvala vsem (in bilo vas je resnično veliko!), ki ste si vzeli čas za prijetno druženje in ter nam pomagali soustvariti večer, ki si ga bomo vsi zapomnili.

KREATIVNI NATEČAJ
Za prijetno vzdušje je poskrbela Lara Begič, ki je povezovala celoten večer. Lara je predstavila celoten projekt, najbolj nestrpno pa smo vsi čakali razglasitev nagrajencev natečaja. Nagrajence smo razglasili kar v 5 kategorijah: fotografiji, tekstopisju, viralnem videu, event managementu in grafičnem oblikovanju. V eni kategoriji pa zmagovalec še ni bil odločen. Za popoln zaključek večera so trije DJ-ji v okviru glasbenega natečaja predstavili svoje glasbene sete, s ploskanjem pa so udeleženci soodločili o zmagovalcu.

TISOČKRAT HVALA!
Pohvale dežujejo od vsepovsod, statistike na družbnih omrežjih so nore, mi pa smo počaščeni, da smo izpeljali kar 17 delavnic, 6 natečajev in zaključni dogodek, ki bo marsikomu ostal v lepem spominu.

Hvaležni smo za ogromen odziv vsakega posameznika, ki v kakršnikoli meri pridonesel, da je kreativa letos resnično zaživela ter mesec marec naredila še bolj ustvarjalen, inspirativen in poln dobrih idej. Neskončno smo veseli, da nam je uspelo to, kar smo si na začetku projekta zastavili: freeŠn spraviti na še višji nivo in predvsem ponuditi kvaliteto na vseh področjih – kvalitetne vsebine, super predavatelje, nove lokacije, celotno vizualno podobo samega projekta in še in še…

Da je kreativa lahko nemoteno pletla svoje niti in kreirala ta čudoviti projekt pa smo neskončno hvaležni vsem sponzorjem, katerih neprecenljiva podpora nam je omogočila, da sanjamo (ne)mogoče sanje in jih udejanjimo v resničnosti.

Do prihodnjega leta 🙋‍♀️ Kreativa pa, saj veste, naj živi naprej – VIVA KREATIVA!

Utrinke večera sta ovekovečila Urška Pečnik in Kristijan Švab

 

Avtorica Urška Pečnik
Avtor Kristijan Švab