VIRAL VIDEO


 

KAJ je cilj? Ustvariti moraš Dunking Devils video, ki pritegne milijone ogledov.KDO bo »naročnik«? Viralna agencija, Honey Badger, kjer ustvarjajo vsebino, ob kateri lahko rečemo samo WOW.KAKO doseči cilj? Ugotoviti moraš, kako sponzorja NLB na eleganten način vključiti v vsebino videa, vendar vseeno obdržiti želeno sporočilo in viralno širjenje po spletu (Zahteve naročnika so objavljene v brifu.)

ZAKAJ sploh sodelovati? Ker je nagrada »kul« praksa v agenciji, v kateri vsakodnevno sodelujejo z zanimivimi naročniki in odkrivajo nove nore ideje. Izkušnje so neverjetne.

Mentorja sta Maja Burja in Domen Rozman. Oba delujeta v agenciji Honey Badger. Maja ustvarja viralne kampanje kot kreativna strateginja v agenciji in vodja marketinga svetovno znanih Dunking Devilsov. Njeno osebno poslanstvo je rešiti svet pred oglaševalsko nesnago s pomočjo vsebin, ki jih uporabniki dejansko želijo videti. Domen pa je direktor agencije in idejni vodja svetovno znanih akrobatov Dunking Devils, ki letos praznujejo 10. obletnico delovanja. Skupaj z ekipo ustvarjata dih jemajočo vsebino, o kateri ljudje govorijo. Njihovi uspehi? Več kot 100 milijonov ogledov videov. Kljub temu, da so mlada agencija, so že delali za velike mednarodne naročnike, kot so NFL, Yahoo, Facebook, Mastercard, Studio Moderna in Samsung.

Prijaviš se lahko z izpolnitvijo obrazca in z oddajo vseh potrebnih materialov preko e-maila natecajfreesn@gmail.com.

Podrobnejša navodila te čakajo v briefu naročnika, ki si ga lahko preneseš tukaj.